Wat bezielt een bedrijf om Amsvorde te sponsoren?

Omdat de club al zeer vele jaren een bekende naam in het voetbal is in Amersfoort en omstreken.

Omdat in 2001 een vernieuwde accomodatie tot stand is gekomen en om de voetbalvelden een nieuwe woonwijk is gebouwd, hopen wij dat de uitstraling die AMSVORDE al had, nog groter wordt.

Een voorbeeld is een degelijke 4e klasse van het 1e elftal met de ambitie om door te groeien, de uitstekende resultaten van onze jeugd en al die mensen die zich hiervoor inzetten, diverse toernooien, jeugdkampen, sinterklaasfeest, en 4 tegen 4 voor de jeugd uit de omgeving. Kort samengevat kunt u zien dat er bij AMSVORDE en haar jeugd een goede begeleiding is, wat in deze tijd toch belangrijk is.

Waarom met u als ondernemer?

U als ondernemer bent erbij gebaat om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. AMSVORDE bereikt dit brede publiek zowel plaatselijk als regionaal. In het clubhuis hangt een sponsorbord met daarop de namen van de hoofdsponsor, sub-sponsors en balsponsors. Daarnaast is er deze website, waarin u opgenomen bent. Om de sportieve sprong naar voren te maken heeft de vereniging meer financiële armslag nodig. Wij hopen dat u hierin iets kunt betekenen.

Welke sponsormogelijkheden zijn er?

  • Wat dacht u van een reclamebord langs het hoofdveld? (4.90x50)
  • Vermelding op het sponsorbord in het clubhuis?
  • Vermelding met link op onze website?
  • Balsponsoring?

Of vraag ons naar andere sponsormogelijkheden!

Wij hopen dat u geïnteresseerd bent geraakt Graag maken wij met u een afspraak om gericht de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Wilt u AMSVORDE ook sponsoren neem dan contact op met: Eddy Meerding, tel: 06-12237683. Of met AMSVORDE zelf tel: 033-4619325

Wie is er online?

We hebben 75 gasten online

Contactinformatie

Bezoekadres

v.v.Amsvorde
Sportpark Nimmerdor
Leusderweg 310 (geen postadres)
3817KJ Amersfoort

Telefoon: 033 4619325

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentieadres

Spaarnestraat 144
3812HK Amersfoort