Nieuws

1e training voetbalacademie

Lees meer...

Vandaag was de eerste training van de voetbalacademie. De eerste training werd ook bezocht door de orthodontisten van Orthodontie Amersfoort (sponsor van de voetbalacademie). De trainers van Zero33 lieten aan alle aanwezige ouders zien dat ze feilloos weten waar onze jeugd behoefte aan heeft! De spelers genoten volop toen ze de technieken van Johan Cruijff, Messi en Ronaldo mochten oefenen.

Lees meer...Lees meer...Lees meer...

Amsvorde heeft weer een presentatiegids

Lees meer...

AMERSFOORT – Ook dit seizoen mogen de leden van Amsvorde op een presentatiegids rekenen. Nummer veertien in de geschiedenis van de  92-jarige voetbalclub werd zondag op de openingsdag van de nieuwe competitie op sportpark Nimmerdor gepresenteerd en verspreid.

Voorzitter Luuk van Bommel reikte de eerste presentatiegidsen uit aan Fred Elderman, eigenaar van café de Singel en de nieuwe hoofdsponsor van Amsvorde, en aan Martin van 't Hazeveld die met zijn bedrijf Martinovloeren de nieuwe shirtsponsor van het eerste elftal is. 

In het kleurenmagazine staat ook dit keer het eerste elftal van de zondagvierdeklasser centraal. Maar naast het vlaggenschip komen ook andere teams en vrijwilligers van de club ter sprake.

De jaarlijkse presentatiegids wijkt met een oplage van 1000 stuks en 48 pagina's niet af van de vorige editie. Alle leden van de club (ruim 500) kunnen op een exemplaar rekenen.

Het gratis blad is een uitgave van Balt Gmelig Publiciteit. Aan de totstandkoming werkten vormgever Maarten van Heugten (Heuga Design), fotograaf Rinus van Denderen (Foto van Denderen) en Joop Dee (Amsvorde) mee, plus bijna 40 adverteerders.

PresentatiegidsAmsvorde2071-2018.pdf

Nieuwe shirts 2de elftal

Lees meer...

Op zondag 24 september werd bij Cafetaria Desmond bloemen overhandigd aan Desmond en Ohw Boersma voor de nieuwe shirts. Tegelijk werd er een mooie teamfoto gemaakt. Namens de spelers en begeleiding bedankt voor deze mooie shirts en wij hopen dat er een hoop punten mee gehaakd zullen worden dit seizoen.

Lees meer...

 

Grote Clubactie 16/9 van start

Lees meer...

Beste Amsvorde leden,

De Grote Clubactie gaat morgen (zaterdag) 16/9 beginnen.

Vier jeugdteams gaan de wijk in wat goed nieuws is! De andere jeugdleden gaan op individuele basis loten verkopen en hebben hun boekjes of machtigingsformulieren inmiddels ontvangen. Wij wensen de jeugd veel succes!!

Online loten verkoop
Hierbij ook een oproep aan de senioren, ouders en andere Amsvorde supporters om loten te verkopen. Dit kan door Online loten te verkopen. Het is heel simpel, stuur de link door naar de sponsor. Via deze link komen ze uit bij onze Amsvorde pagina. Let op, de link werkt pas morgen.

http://clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingAmsvorde

Waar gaan we het geld aan uitgeven?

Met de verkoop van deze loten verdienen wij als club geld. Dit gaan we uitgeven aan ‘toeschouwersbankjes’ voor naast de velden. 

Wanneer gaat het starten?
Vanaf morgen 16 september kunnen wij onze loten verkopen. 

Sander Koopmans (vader van Sven de Jong JO11-2): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwe datums vrijdagavond 7x7

Lees meer...

Dit zijn de nieuwe datums voor aankomend seizoen 7 tegen 7 op de vrijdagavond.

Lekker voetballen met leeftijdsgenoten. Iedere 2 weken op Vrijdag met plezier en respect voor elkaar een uur lang lekker voetballen.  

En na afloop aan de bar sterke verhalen delen.

Teammanagers

Lees meer...

Beste leden, 

 

Als vereniging blijven we in beweging. In een nieuwsbrief is al aangehaald dat we als vereniging behoefte hebben aan TEAMMANAGERS. We hebben aangegeven om dit in een latere fase verder toe te lichten. We hebben besloten dit te doen via een infographic. Als je interesse hebt om deze taak voor het team van je zoon/dochter op je te nemen dan horen we dat graag. je kunt deze interesse kenbaar maken bij de trainer of je stuurt een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je vermeld wie je bent, hoe we je kunnen bereiken en voor welk team je de teammanager wilt zijn. 

 

 

groeten,

 

Amsvorde

Vacature keeperstrainer

Lees meer...
 
Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar een ambitieuze enthousiaste keeperstrainer.
 
Het gaat om het verzorgen van de keeperstraining op dinsdagavond voor de 3 keepers van de A-selectie(1e en 2e elftal senioren) en mogelijk nog keeper A1. De samenstelling van de keepers bestaat momenteel uit een ervaren keeper en 2 jonge keepers die erg leergierig zijn. Daarnaast is regelmatige aanwezigheid bij wedstrijden van 1e en 2e op zondag gewenst.
 
De kandidaat die de club zoekt:
  • heeft relevante opleidingen genoten;
  • heeft meerjarige aantoonbare ervaring in het opleiden van keepers;
  • toont betrokkenheid en draagt de kernwaarden van de club uit;
  • is een teamspeler die kan en wil samenwerken;
  • heeft de ambitie om te werken in een prestatieklimaat;
  • vindt het een uitdaging om te werken met zowel ervaren keepers als aanstormende talenten;
  • stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de keepers.
 
De club stelt een vergoeding beschikbaar.
 
Voor meer informatie en sollicitaties kan contact worden opgenomen met Rik Klement (telefoon: 06-27095920 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Grote Clubactie 2017

Lees meer...

Beste Amsvorde leden,

De Grote Clubactie komt er weer aan en na vele noeste arbeid van Wim de Beer neem ik nu het stokje over. De set-up is vergelijkbaar met de aanpak van Wim met een paar aanpassingen gezien de nieuwe mogelijkheden die de Grote Clubactie biedt voor 2017.

Waar gaan we het geld aan uitgeven?
Met de verkoop van deze loten verdienen wij als club geld. Dit gaan we uitgeven aan ‘toeschouwersbankjes’ voor naast de velden. 

Wanneer gaat het starten?
Vanaf 16 september kunnen wij onze loten verkopen. 

Hoe gaan wij het dit jaar doen?
Wij gaan op 3 manieren de loten verkopen:

  • De verkoopboekjes met éénmalige machtiging: alle jeugd teams van JO9, JO10, JO11 en JO13 en MO11 en MO13. Anders dan de afgelopen jaren gaan deze teams op 16 september als team de wijken in Amersfoort in. Nadat het team zijn wedstrijd heeft gespeeld gaat het team met zijn trainer de wijken in Amersfoort zuid in. Nadere informatie volgt nog en zal ik één op één delen met de desbetreffende trainers;
  • De éénmalige machtigingsformulieren:  de teams JO15, JO17, JO19, MO15 en MO19 krijgen deze uitgedeeld, net als vorig jaar;
  • Online verkoop:  als Amsvorde krijgen wij onze eigenwebsite. Deze pagina kan dan gedeeld worden en geïnteresseerden kunnen op de Amsvorde website online een lot kopen

Wij hopen weer op jullie medewerking om de Grote Clubactie tot een succes te maken.

Sander Koopmans (vader van Sven de Jong JO11-2)

Foto's contractondertekening sponsors

Lees meer...Lees meer...Lees meer...

Lees meer...Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...Lees meer...Lees meer...Lees meer...

Wie is er online?

We hebben 69 gasten online

Contactinformatie

Bezoekadres

v.v.Amsvorde
Sportpark Nimmerdor
Leusderweg 310 (geen postadres)
3817KJ Amersfoort

Telefoon: 033 4619325

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentieadres

Spaarnestraat 144
3812HK Amersfoort