Facebook

👊🏻 IEDEREEN IS WELKOM! 👊🏻

We hebben enkele vragen gekregen over de uitreiking vanmiddag. De belangrijkste vraag is telkens; of het ook mogelijk is voor niet deelnemende kinderen om te komen kijken naar de bekende voetballer?

We zijn als vereniging enorm trots dat we vanmiddag een bekende voetballer te gast hebben op Nimmerdor. En natuurlijk mogen alle leden komen kijken om hier getuigen van te zijn. Hoe meer mensen aanwezig hoe leuker het zal worden.

De uitreiking is van 16:45-17:15. In de vorige post werd al duidelijk dat het een speler van PSV betreft maar we weten nog niet welke.....

We kunnen verklappen dat hij sinds augustus 2016 bij PSV speelt. PSV betaalde ongeveer 4.300.000 euro aan Utrecht om hem over te nemen. Ook dit jaar stond hij vele malen in de basis en heeft zo een aandeel gehad in het kampioenschap.

🎊🎉 GROOT NIEUWS 🎉🎊

Gister lieten we al een stukje zien van het shirt dat uitgereikt zal worden aan de deelnemers van de technieklessen en vandaag doen we daar nog een schepje boven op!

We kunnen met trots bekendmaken dat de persoon die het diploma en en shirt komt uitreiken afgelopen zondag met zijn teamgenoten kampioen van Nederland is geworden.....

👀 sneak preview 👀

Morgen is de laatste techniek training van de voetbalacademie van dit seizoen. Alle deelnemende kinderen krijgen morgen een diploma en aandenken (T-Shirt) uitgereikt door een mystery guest! Op de foto alvast een klein voorproefje van het shirt.

Facebook photo

Op de foto de pupil van de week Stijn Weijzen voor de wedstrijd tegen s Graveland die met 2-0 werd gewonnen. De pupil van de week wordt gesponsord door Pannenkoeken restaurant de Kabouterhut en de vrienden van onze jeugd

Facebook photo

Aankomende zondag spelen onze mannen weer op Nimmerdor. De laatste weken heeft het team het zwaar en dus kunnen ze alle steun gebruiken. Kom daarom zondag kijken en steun het elftal!

Facebook photo

Inschrijven via deze link: https://inschrijven.tournify.nl/vv-amsvorde

Facebook photo

🌳AMSVORDE GAAT OP GROENE TOER🌳

Gister is tijdens de BLV gestemd over de aanschaf van zonnepanelen. Van de 16 stemgerechtigden stemden 15 leden voor de aanschaf. Een lid stemde tegen. Met deze uitslag is de aanschaf van de zonnepanelen officieel goedgekeurd door de leden en zal het bestuur de aanschafprocedure voortzetten.

Facebook photo

Nieuwsbrief nummer 4 van maart 2018 is vandaag verstuurd.

⚽️ NOTEER IN UW AGENDA ⚽️

Dinsdag 03-04-2018 zal er om 19.15 uur een BIJZONDERE LEDEN VERGADERING plaatsvinden in het clubhuis.

Wij willen alle leden van Amsvorde uitnodigen voor een BLV omdat we als bestuur een investering willen doen die hoger uitvalt dan het gemandateerde bedag zoals opgenomen in de statuten.

De investering betreft de aanschaf van zonnepanelen op het clubgebouw.

Er zal een officiële uitnodiging met daarin de agenda volgen middels een sportlink e-mail.

Wij hopen u 03 april te verwelkomen.

Luuk van Bommel
Voorzitter

Voetbalkamp 2018

Voor alle jongens en meiden van JO11, MO11 en JO13 organiseren we dit jaar weer ons jaarlijkse voetbalkamp.

Het kamp start voor iedereen op vrijdagavond 8 juni en eindigt op zondagmiddag 10 juni. Iedereen blijft dus twee nachten!!

We logeren op het terrein van Hotel 50/50 Belmont in Lunteren/Ede.

Het is de bedoeling dat je daar door je ouders gebracht en gehaald wordt.

De kosten voor het kamp bedragen € 32,50 p.p. (all-in)

Meld je vóór 6 mei 2018 aan via email naar voetbalkampamsvorde@gmail.com

Facebook photo